2-Bladet Racing foldepropel

Hvis du er en seriøs kapsejler, så vil du elske en 2-bladet Racing Flexofold.

Afhængig af størrelse og hastighed vil modstanden være 20-30% mindre end en Standard Flexofold. Samtidig vil ydeevnen fra en Racing propel kun være lidt mindre end en Standard Flexofold. Den reducerede modstand opnås ved at optimere bladene og reducere hullet mellem dem, når de er foldet.


flexofold 2blade racing, folding propeller, flexofold.com

Tilgængelige diametre

Racing Flexofold propeller er tilgængelig i 15, 16, 17, 18 og 21 tommer, såvel højre- som og venstregående, med adskillige stigninger i hver diameter. Til montage på aksel samt sejldrev.
På grund af vores propellers fleksible design er det endda muligt at skifte blade på et eksisterende nav. Dermed kan man let sætte Racing blade på til kapsejlads og skifte tilbage til standard blade, når man skal på langturssejlads med familien.
flexofold 2blade racing, folding propeller, folded, low drag, 
flexofold.com

En Flexofold 2-bladet Racing foldepropel til Sejldrev – fås også til aksel.
Foldet for lille modstand og minimal risiko for at fange liner, gemle fiskenet eller tang. Racing propellen giver 20-30% mindre modstand end en Standard Flexofold 2-bladet.

Flexofold Racing Propel bruges som standardudstyr på Farr 40s, Farr 36s, ID 35s og mange andre offshore entypebåde. Sydney 40 båden, der vandt 2001 Transpac, var udstyret med en Flexofold 2-Bladet Racing Propel. Yderligere eksempler er Swan 45 og Swan 42 NYC, de højtydende hurtige både fra Nautor, som begge har en Flexofold Racing Propel som standardudstyr.


 

flexofold saildrive propellers

Foldepropeller til sejldrev

Flexofolds foldepropeller - for installation på sejldrev

flexofold shaft propellers

Foldepropel til aksel

Flexofolds foldepropeller for montering på aksel.

flexofold spare parts

Reservedele

Find aktuelle reservedele her