Fordele ved at vælge en Flexofold foldepropel

Når du køber en Flexofold propel, slutter du dig til et støt stigende antal bådejere, der nyder fordelene ved at have en foldepropel, både når de bruger sejl og motor.

Safety first

På en foldepropel stikker propelbladene ikke ud under sejlads, som de gør på faste propeller eller propeller med stilbare blade. Propellen fanger ikke krabbetejner, fiskenet eller affald i vandet; en “fangst” der i sidste ende kan føre til uheld og tab af styreevne.
 

Problemfri manøvrering

Grundet den kraftfulde form og det hydrodynamiske design har Flexofold propeller overlegen kraft til sejlads fremad, i bak og til at stoppe. I en test gik en 63-fod Hanse fra 8 knob fremad til helt stille på en bådlængde! Hvem siger, at en foldepropel ikke kan bakke? De har ikke prøvet en Flexofold!
 

Lavere slæbemodstand - højere hastighed

En foldepropel eliminerer næsten den store slæbemodstand fra en fast propel og forbedrer sejlpræstationen med gennemsnitligt 15%. Intet, du kan gøre ved din båd, vil forbedre sejlpræstationen mere! Den gør simpelthen sejladsen mere behagelig. Du kan sejle hurtigere og fortsætte med at sejle i lettere luft end nogensinde før.
 

Mere komfort ombord

Du kender sikkert situationen? Perfekt vejr og sejlene er sat – og så forstyrres man af larmen fra en fast propel, der drejer rundt! Med en Flexofold foldepropel vil støjen være så lav som slæbemodstanden.
Ulig andre propelmærker har Flexofold også stærke vibrationsdæmpere, der gør åbningen støjsvag.
 

Valuta for pengene

På en Flexofold propel er det kun bladene, der bevæger sig. Letløbende fortanding og stærke materialer sikrer lang levetid uden behov for besværlig smøring, reparationer eller andet vedligehold.
Køb en Flexofold propel og brug din tid på at sejle – i mange år fremover.


 

flexofold saildrive propellers

Foldepropeller til sejldrev

Flexofolds foldepropeller - for installation på sejldrev

flexofold shaft propellers

Foldepropel til aksel

Flexofolds foldepropeller for montering på aksel.

flexofold spare parts

Reservedele

Find aktuelle reservedele her