Kundereferencer


Flexofold foldepropeller er kendt som nogle af de allerbedste propeller i verden, og vi sætter stor pris på de mange positive kommentarer fra kunder, der ringer, skriver eller besøger os på bådudstillinger. Herunder kan du læse nogle af de mange udtalelser vi har modtaget fra vores glade kunder.
Beneteau 49 "Big Moe" - Annapolis, USA

"Denne propel har fuldstændig ændret min tankegang..."

    

"Jeg har netop afsluttet min anden sæson på min 2009 Beneteau 49. Min Flexofold propel har virket upåklageligt. Lav slæbemodstand, og min propel foldede sig altid sammen, når jeg brugte sejl. 
Min båd ligger i Annapolis, Maryland og kommer tit på en restaurant, der hedder Pussers. Jeg skal parallelparkere min båd på den plads, de tildeler mig; som regel ikke mere end 53 fod. Skønt jeg har en bovpropel, stopper min Flexofold mig uden problemer!
Chesapeake bugten har en del skaldyr, men de har aldrig blokeret eller påvirket min propels præstationer.

Jeg har sejlet i mere end 40 år, og jeg var meget skeptisk omkring skiftet fra en fast propel. Denne propel har fuldstændig ændret min tankegang".

Maurice Colontonio, USA
Scan-Kap 99 "Sort Sol" - Danmark

Dansk mester i 2008 og 2010."Da vi startede Team Sort Sol, var vi godt klar over, at en propel ikke bare er en propel. Det var vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner, der kunne forstå vores behov og store krav med hensyn til præstation og lille slæbemodstand. Vi forventede, at vi skulle bruge en propel til kapsejlads og en anden til almindelig sejlads. Men Flexofold fandt løsningen og leverede en fantastisk 2-bladet Racing Flexofold propel, som opfylder alle vores krav! Den giver meget lille modstand ved brug for sejl og stor ydeevne ved brug af motoren, helt uden vibrationer. Så med Flexofold kan vi bruge den samme propel både til kapsejlads og almindelig sejlads. Mange tak for det!"

Søren Hansen, Danmark

 


Hallberg-Rassy 36 med en 3-bladet 18" Flexofold propel - Tyskland

"I starten af året købte jeg en Flexofold 3-bladet propel til min sejlbåd. I mellemtiden har jeg flyttet min båd fra Baltikum til Middelhavet fra starten af maj til nu, ca.5.500 km. Efter denne lange tur vil jeg gerne lykønske jer med jeres propels præstation, som var ekstraordinær. Jeg opnåede den nødvendige hastighed under alle forhold ved færre omdrejninger, hvilket sparede mig meget brændstof.

Sammenlignet med andre propeller, som jeg har brugt over de seneste 13 år, har jeres propel vist sig at være den bedste".

Alexander Kocks, Tyskland
X-Yachts IMX-40 - Hamburg, Tyskland

"Tak for jeres meget professionelle råd..."

    

"Som følge af jeres råd skiftede jeg fra en Flexofold Race propel til en standard foldepropel på min IMX-40.
Resultaterne er meget imponerende. Meget god trækkraft fremad, i bak og med god styrbarhed. Og under sejlads med sejl har standard Flexofold propellen lige så lidt modstand som versionen til kapsejlads. Det var perfekt kundeservice".

Jürgen von Gosen, Tyskland  

Ylva "Den Røde Løber" - Danmark

Gruppevinder af 138 sømils regatta "Palby Cup 2010", Danmark!"Da jeg monterede en ny elektrisk motor, havde jeg brug for en relativt stor 16” propel – hvilket bekymrede mig meget. Jeg endte med at vælge en Flexofold Racing propel, som er perfekt med hensyn til lille modstand, stor præstation og super finish. Jeg er meget tilfreds".

Leif Pehrson, Danmark

 Dynamic 52 - Korsør, Danmark


customer ref, folding propeller, dynamique 52


customer ref, folding propeller, Dynamique 52     cutomer ref, folding propeller, Dynamique 52

“Vi har en Dynamique 52, som vejer 17 ton. Efter 4 år med en fast propel skiftede vi til en Flexofold 3-bladet 22x15-3R propel i maj 2004. Vi var lidt bekymrede for, hvordan den ville klare sig under styring ved kajen, især i bak. Men det er ikke et problem, den virker 100% ok. Ved almindelig sejlads faldt motorens omdrejninger med 2-300 omdr./min. ved samme hastighed. Ved brug af sejl nyder vi den ekstra 1 knobs hastighed og ingen rotations-støj fra akslen. Propellen er stadig, efter 5 år i vandet hele året, som ny, ingen rust eller tegn på slitage”.

Anne og Jesper, Danmark
 Nordsee-46 "SY Brita" - Kiel-Holtenau, Tyskland“Jeg afprøvede min nye 3-bladede Flexofold propel for første gang i går. Beregningen og anbefalingen var rigtig god. Allerede ved 1450 omdr./min. har jeg en god hastighed på 6,3 knob. Ved 2000 omdr./min. er det omkring 8 knob. Og angående “prop walk” i bak, så havde I ret i, at det er der meget mindre af end med min gamle dobbeltbladede faste propel.
Jeg er meget tilfreds med komforten: Ingen kavitation eller støj, ingen vibrationer, ingen stød når propellen åbner. Ros til producenten! Tak for de gode råd".

Klaus-Ferdinand Wachulka, Tyskland
LM30 "Dea" - Thurø, Danmark

 
flexofold, folding propeller, customer reference, Dea, LM30, Thuroe

“Da vi købte vores LM 30, havde den en fast propel med megen modstand ved sejlads med sejl. Vi havde meget gode erfaringer med Flexofold på vores tidligere båd – den fungerer bare. Så der var ingen tvivl om, at vores LM30 også skulle have en 3-bladet Flexofold propel. Denne gang blev vi enige med Flexofold om, at vi skulle prøve ikke at montere zinkanoden på propellen. Resultat: vi havde kun 6 ruer på propellen, hvorimod propellerne på bådene rundt om os var fuldstændigt begroet.

Propellen er ikke poleret eller behandlet med et middel mod urenheder. Vi har nu sejlet i tre sæsoner uden rust eller urenheder – simpelthen fantastisk!".

Henning H. Nielsen, Danmark

 

 


Winner 11.20 – Antwerpen, Belgien


“SUPER! Ingen problemer med Flexofold propellen indtil videre…og med denne slags service, vil jeg med sikkerhed anbefale virksomheden til ALLE!”

Jessica Janssens, Belgien
Compromis 999 - Viersen, Tyskland


"I 5 år har jeg været overordentlig tilfreds med jeres 2-bladet foldepropel på min Compromis 999.
I sidste uge ringede jeg, da mine støddæmpere var gået i stykker (udskiftet gratis). De fremsendte støddæmpere er nu monteret, og næste uge skal vi tilbage i vandet. Nu er jeg ikke kun meget tilfreds med propellen, men også meget imponeret over jeres kundeservice. For mig er valget af ny propel (jeg leder pt. efter en ny båd) allerede bestemt.
Det bliver en Flexofold!"

Horst Dammer, Tyskland


flexofold saildrive propellers

Foldepropeller til sejldrev

Flexofolds foldepropeller - for installation på sejldrev

flexofold shaft propellers

Foldepropel til aksel

Flexofolds foldepropeller for montering på aksel.

flexofold spare parts

Reservedele

Find aktuelle reservedele her