Om Flexofold

Flexofold er en dansk virksomhed som udvikler, designer og producerer foldepropeller med lille slæbemodstand til sejlbåde og flerskrogede yachter. Propellerne sælges direkte til værfter, forhandlere samt private bådejere over hele verden.

 

Flexofold blev etableret i 1992. Efter mere end 25 års dedikeret arbejde, er Flexofold nu en af de mest specialicerede og største producenter af foldepropeller til sejlbåde.

Siden december 2017, er Flexofold ejet af den Japanske motorproducent Yanmar Marine.

 

Konstant udvikling

Den første Flexofold propel blev lanceret i 1993 og blev hurtigt anerkendt som et fremragende produkt. Flexofold var ikke tilfreds med at lade det blive ved det og introducerede i 1997 en ny bladform. Det bredere bladdesign og omfordelte vægt forbedrede ydeevnen både fremad og i bak. Det år blev der også introduceret et 3-bladet design med lignende designparametre.
I 1998 introducerede vi en Racing propel med endnu mindre slæbemodstand. Den blev hurtigt taget i brug af både såsom Farr 40, hvor der er behov for mindst mulig modstand og god ydeevne fra motoren.
I 2008 blev den nye propel med 4 blade inkluderet i det brede produktsortiment.

I 2016 introducerede vi den nye 2-bladet sejldrev composite propel

På grund af den opmærksomhed vi gav vores oprindelige mål, at designe og sælge de bedste propeller til sejlbåde til konkurrencedygtige priser, bruges Flexofold som originaludstyr af et stigende antal værfter, her iblandt Beneteau, Dehler, Elan, Grand Soleil, Hanse, J-Boats, Malö, Najad, Swan, X-Yachts og mange andre.

Made in Denmark

Alle Flexofold propeller bliver produceret i Vejle, Danmark, i en specialfabrik, der er udstyret med moderne CNC udstyr og robotteknologi. På grund af vores fleksible produktionsapparat kan vi producere og sende til hele verden indenfor få dage.
Vi sætter en ære i direkte kontakt og dialog med vores kunder – skibsværfter og engagerede sejlere over hele verden. På den måde sikrer vi, at du får den rette vejledning og den absolut bedste propelløsning til din sejlbåd.

Velkommen til Flexofold

 

 

flexofold saildrive propellers

Foldepropeller til sejldrev

Flexofolds foldepropeller - for installation på sejldrev

flexofold shaft propellers

Foldepropel til aksel

Flexofolds foldepropeller for montering på aksel.

flexofold spare parts

Reservedele

Find aktuelle reservedele her